Cicle d'Il·lustració Científica | Notícies
817
page-template-default,page,page-id-817,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Notícies

La puça de Robert Hooke

La puça que va il·lustrar el científic anglès Robert Hooke l’any 1665, segueix aportant, avui dia,  dades científiques. Apareix en el llibre de Hooke titulat Micrographia. Aquest llibre, a part de ser considerat el primer best-seller científic, utilitza per primera vegada el terme “cèl·lula”. Micrographia conté les primeres 50 il·lustracions científiques observades amb microscòpia òptica.

Il·lustrant la fauna en el Zoo de Barcelona

El pròxim 17 de març a les 12:30h, l’il·lustrador científic Carles Puche donarà una xerrada sobre la il·lustració científica de fauna, en el Zoo de Barcelona. L’entrada al Zoo serà gratuïta per tots els assistents a la xerrada. Reserva plaça des d’aquest link. Places limitades!

Guanyadora del lot de dibuix

La guanyadora del lot de dibuix, del concurs fotogràfic de la xerrada d’il·lustració científica de fauna marina, del passat dia 15 de febrer, és @sarabox_art.

Les il·lustracions de Ramón y Cajal Patrimoni de la Humanitat

La UNESCO acredita com Patrimoni de la Humanitat al colossal llegat científic de Ramón y Cajal. La seva obra inclou 2.900 il·lustracions científiques de neurones.

Taller “Il·lustrant la fauna marina”

Del 5 al 9 de març tindrà lloc a L’Aquàrium de Barcelona el taller Il·lustrant la fauna marina, un taller d’il·lustració científica dedicada per complet a la fauna marina.

Il·lustrant la fauna

El 22 de març de 18 a 19:30h. a l’FNAC las Arenas realitzarem una xerrada sobre il·lustració científica de fauna.

Il·lustració científica a Ràdio 4

El 26 de febrer en el programa Preferències de Ràdio 4 parlarem d’il·lustració científica amb José María Carrasco.

Guanyadora del sorteig de fauna marina

Ens complau notificar que la guanyadora del sorteig, per una plaça gratuïta del taller d’il·lustració científica de fauna marina, és la Maria Coluccelli.

Il·lustrant la fauna marina a L’Aquàrium de Barcelona

El proper 15 de febrer a les 18h. a l’auditori de L’Aquàrium de Barcelona podrem gaudir d’una petita introducció a la il·lustració científica i de la il·lustració de la fauna marina de la mà d’en Carles Puche.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies