Cicle d'Il·lustració Científica | Fauna
392
page-template-default,page,page-id-392,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

IL·LUSTRANT LA FAUNA
Amb Carles Puche

Fauna

El Zoo de Barcelona ens obra les seves portes perquè poguen aprendre les metodologies que empreen els il·lustradors científics per dibuixar la fauna; donant accés gratuït als alumnes d’aquest taller a les seves instal·lacions.

 

De la mà de l’il·lustrador científic, Carles Puche, es desenvoluparà les diferents tècniques de dibuix relacionades amb la il·lustració de la fauna, de manera que els resultats puguin ser aplicats tant a publicacions de caràcter divulgatiu com científic.

ADREÇAT A: El taller s’adreçarà tant a professionals com estudiants que vulguin aprendre les tècniques bàsiques, per representar científicament els motius dels seus estudis, com a persones no especialitzades però que vulguin conèixer el món de la il·lustració científica, per adquirir uns coneixements bàsics d’aquesta especialitat, enfocada a la fauna.

 

DURACIÓ: 20 hores.

 

SESSIONS:

  • Primera sessió – Introducció i metodologia de la il·lustració de ciència. Dibuix cap ocell a llapis grafit a partir de foto.
  • Segona sessió – Apunts de camp mamífers (Fotos i apunts).
  • Tercera sessió – Definitiu mamífer a partir fotos i apunts.
  • Quarta sessió – Apunts de camp aus (Fotos i apunts).
  • Cinquena sessió – Definitiu au a partir fotos i apunts. Cloenda.

 

PLAÇES: Mínim 16 alumnes, màxim 20 alumnes

 

DATA: 18 i 25 d’abril i 2, 9 i 16 de maig

 

HORARI: De 15:30 a 19h

 

LLOC: Zoo de Barcelona

 

PREU: 358,50€

CERTIFICAT

 

L’alumne que finalitzi el taller rebrà un document acreditatiu expedit pel Zoo de Barcelona per certificar que ha realitzat exitosament el curs.

En col·laboració amb:

Logo Zoo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies