Cicle d'Il·lustració Científica | Fauna marina
385
page-template-default,page,page-id-385,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

IL·LUSTRANT LA FAUNA MARINA
Amb Carles Puche

En col·laboració amb L’Aquàrium de Barcelona oferim un taller impartit per l’il·lustrador científic, Carles Puche, on es desenvoluparà les diferents tècniques de dibuix relacionades amb la il·lustració de la fauna marina, de manera que els resultats puguin ser aplicats tant a publicacions de caràcter divulgatiu com científic.

 

Les classes tindran lloc en les instal·lacions de L’Aquàrium de Barcelona, oferint un marc incomparable pel dibuix de la il·lustració de la fauna marina. L’alumne podrà gaudir gratuïtament dels espais durant els dies que tingui lloc el taller.

ADREÇAT A: El taller s’adreça tant a professionals com estudiants que vulguin aprendre les tècniques bàsiques, per representar científicament els motius dels seus estudis, com a persones no especialitzades però que vulguin conèixer el món de la il·lustració científica, per adquirir uns coneixements bàsics d’aquesta especialitat, enfocada a la fauna marina.

 

DURACIÓ: 20 hores.

 

SESSIONS:

  • Primera sessió – Introducció i metodologia de la il·lustració de ciència. Dibuix a llapis de grafit d’un peix.
  • Segona sessió – Apunts de camp i fotos a l’aquàrium de peixos i closques.
  • Tercera sessió – Dibuix a llapis de grafit i tinta xinesa de closques a partir d’apunts de camp i fotos.
  • Quarta sessió – Dibuix a color de peix a partir dels apunts de camp i les fotos.
  • Cinquena sessió – Acabar dibuixos definitius. Cloenda.

 

PLACES: màxim 20 alumnes

 

DATA: Del 5 al 9 de març

 

HORARI: De 15:30 a 19h.

 

LLOC: L’Aquàrium de Barcelona

 

PREU: 358,50€

CERTIFICAT

 

L’alumne que finalitzi el taller rebrà un document acreditatiu expedit per L’aquàrium de Barcelona per certificar que ha realitzat exitosament el curs.

En col·laboració amb:

AQUARIUMBCN

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies