Cicle d'Il·lustració Científica | Botànica
382
page-template-default,page,page-id-382,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

IL·LUSTRANT LA BOTÀNICA
Amb Carles Puche

El Jardí Botànic és el marc d’aquest taller impartit per l’il·lustrador científic, Carles Puche. Es desenvoluparà les diferents tècniques de dibuix relacionades amb la il·lustració de la botànica, de manera que els resultats puguin ser aplicats tant a publicacions de caràcter divulgatiu com científic.

 

Tant com a referent científic com a marc incomparable per poder realitzar un taller d’il·lustració de la botànica, el Jardí Botànic es presenta com la millor opció per poder documentar-se i prendre apunts de camp de primer mà.

ADREÇAT A: El taller s’adreçarà tant a professionals com estudiants que vulguin aprendre les tècniques bàsiques, per representar científicament els motius dels seus estudis, com a persones no especialitzades però que vulguin conèixer el món de la il·lustració científica, per adquirir uns coneixements bàsics d’aquesta especialitat, enfocada a la botànica.

 

DURACIÓ: 20 hores.

 

SESSIONS:

  • Primera sessió – Introducció i metodologia de la il·lustració de ciència. Dibuix a llapis de grafit d’una fulla a partir de foto.
  • Segona sessió – Apunts de camp, arbres, arbustos, mesurar arbres, calc fulles, flors i fruits.
  • Tercera sessió – Dibuix definitiu làmina botànica a partir dels apunts de camp i les fotos.
  • Quarta sessió – Dibuix definitiu làmina botànica a partir dels apunts de camp i les fotos.
  • Cinquena sessió – Dibuix definitiu làmina botànica a partir dels apunts de camp i les fotos. Cloenda.

 

PLAÇES: Mínim 16 alumnes, màxim 20 alumnes

 

DATES: 23 i 30 de maig, 6, 13 i 20 de juny

 

HORARI: De 15:30 a 19h

 

LLOC: Jardí Botànic

 

PREU: 358,50€

CERTIFICAT

 

L’alumne que finalitzi el taller rebrà un document acreditatiu expedit pel Jardí Botànic de Barcelona per certificar que ha realitzat exitosament el curs.

Places limitades! Reserva la teva plaça.

En col·laboració amb:

jardí botànic

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies